Purple Bow Tie

torstai 18. huhtikuuta 2013

you got my heart, don’t know how you did it


heeelooooou.
en ees viitsi katsoa millon viimeks kirjottelin, koska laiminlyöntini raapaisee sydämestä.
mulla, kuten varmaan monella muullakin on eräänlainen infernaali vitutus liittyen tähän kevääseen, tai no, talveen enemmänkin mun mielestä. nyt onneksi vähitellen lumisateet on muuttumassa vesisateiksi niin saadaan noi viimisetkin kinokset unohduksiin.
mutta mutta, mun elämässä on näiden hassujen viikkojen aikana tapahtunut hyvin vähän, koitan koulussa pärjätä parhaani mukaan niin saadaan tää ysi kunnialla loppuun.
mulle tuli kutsu hiusalan pääsykokeisiin, ja oon iha hermona niistä, kun ei mitään hajua mitä sielläkin kysytään, eikä niihin oikein mitenkään voi päntätä. peukut vaan pystyyn, sormet ristiin ja mitä näitä nyt on.

vuoden alussa aloin käymään kuntosalilla, jotten ihan kokonaan levauttaisi kuntoani, kun en kerran mitään muuta liikunnallista harrasta, ja lenkillä alan kunnolla käydä vasta kun lätäköt lähtee.
mun tavoitteena on ollut saada lisää lihaksia, koska olen ollut tosi heikko ja se oli ihan säälittävää kun kaikkeen täytyi pyytää apua. nyt mä alan pikkuhiljaa olla se keneltä pyydetään apua! se tuntuu mahtavalta, kuten myös se miten paino pysyy kurissa vaikka söisi mitä, kun kumminkin sen saa huomenna kulutettua.
käyn salilla noin yhdestä neljään kertaan viikossa, riippuu ihan muista menoista ja miten ehtii ja jaksaa. mulla ei mitään ohjelmaa ainakaan vielä ole, mutta kai voisin sellaista myöhemmin ajatella, kuka tietää...

oon lähiaikoin unohdellut ihan hirveesti asioita ja oon ihan omissa maailmoissani kun yritän saada päivät kulumaan nopeammin, koska mulla on ihan hirveä kesäkaipuu enkä malta odottaa kaikkia kesäöitä, juhlia, jäätelöä, rantoja, matkoja, ihmisiä ja kaikkea mitä tää kesä tuo tullessaan. oon ollut tosi laiska enkä ole kameraa kantanut mukanani, niin mulla ei ihan hirveästi ole kuviakaan näytettävänä.

yhtenä päivänä satuin tylsyyttääni seikkailemaan youtubessa, ja huomasin tilaavani ihan mahtavaa kanavaa, jonka olin jo unohtanut. sain yhdestä videosta idean hyökätä vaatekaappiini ja tuhota muutaman paidan, oikeasti tuhota, koska vain yksi onnistui. ideana oli siis vanhoja t-paitoja muokkailla hieman retrommiksi ja käyttökelvollisimmiksi, jos paitoja ei muuten käytä. linkitän videon tähän jos joku saisi siitä ja kanavan muista videoista ideoita millon mihinkin :D itse olen ihan koukussa ja aion leikellä lisääkin vaatteita.lähdettiin ninan kanssa kyläsaareen kuvailemaan, vaikka ei meillä kummallakaan mikään hirveä into tainnut siihen olla. rekvisiitta oli aika säälittävää ja nina niin väsynyt ettei siitä malliksi ollut, perkele :P
näette nyt kumminkin miten mä onnistuin kopioimaan andreaa :) 

 niin ja olen ihan koukussa innaan! ja romaniaan ja latinomusaan ylipäätään. jaksaisin soittaa samaa soittolistaa viikon putkeen enkä kyllästyisi, ihan mahtavaa. ei mulla taida olla muuta, toivottavasti saan otettua itseäni niskasta kiinni tämän bloginkin kanssa ja rupen hyväksi bloggaajaaksi...

ps. gossip girl on paras.

kiitti kun luit, moi :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti