Purple Bow Tie

maanantai 24. joulukuuta 2012

all i want for christmas is you. seriously. get in the box.

mahtavia viimeisiä jouluaaton minuutteja kaikille!:) toivottavasti kaikilla oli mukava joulu ja sai enemmän lahjoja kuin jaksoi kotiin kantaa.
  meidän perheen jouluperinteet on joka joulu aikaslailla samanlaiset, kuten niiden varmaan kuuluukin. aamulla jengi herää ja koska perheessä asuu 8v tytöntyllerö niin tontut ja pukki muistavat vielä meitä, heti aamusta muutamilla lahjoilla. sitten kaikki jotka jaksaa niin käy joulusaunassa ja katsotaan hömppäelokuvia telkkarista ja syödään jouluruokaa. hävettää vaan meidän 3kg pikkukinkkumme, jota syö kuusihenkinen perheemme ja noin puolet siitä jää aina yli. illalla menemme mummun luokse pihlavaan, jonne kaikki kynnelle kykenevät lähisukulaiset pölähtävät aikanaan paikalle. meille tulee pukki joka jakaa lahjat ja lähtee veks. lahjat avataan ja tullaan kotiin ja lällätellään kenellä onkaan parhaat ja kalleimmat. joulupäivänä mennään takaisin mummulaan syömään niin että napit ratkeaa ja kotiin... tapaninpäivä on vaan sitten enää randomvapaapäivä.pukkia ei kinostanut.
itse olin tosi tyytyväinen saamiini lahjoihin, vaikkei toivomuslistallani ollutkaan kuin kaksi lahjaa... en jaksanut ruveta jokaista erikseen kuvaamaan, vain tärkeimmät nappasin sieltä :) mutta kyllä noista kuvista varmaan jotain pystyy erottamaan...tervehtikäämme uutta rakkauttani, lg optimus l7:aa <3
oon nyt puoltoista vuotta kärvistellyt c3:n kanssa ni jos ois munkin aika astua oikealle vuosituhannelle.

tietystihän me myös poikaystävän kanssa vaihdeltiin vähäsen joululahjoja ja tässä nää murusen antamat lahjat tällain erikseen, tietysti :)
kiitos antti :)
lempi joulubiisini evööör :)
enjoy ja hyviä pyhiä ja onnellista uutta vuottaaaaaaa


7 kommenttia:

 1. ooh oon kans ilmeisesti saamas ton l7 vähän myöhäsenä joululahjana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe siistii :D tää on kyl aika mahtava xd

   Poista
  2. Hehe siistii :D tää on kyl aika mahtava xd

   Poista
  3. hyvä kuulla kun oon ollu aika epävarma minkä haluisin :)

   Poista
  4. Kyllähän tää kaikki perustarpeet täyttää ja vähän enemmänki :p tuntuu ainaki uudelt ulottuvuudelt vanhan nokian jälkeen XD

   Poista
 2. Oi onpa kiva blogi! Ootpa saanu huippu lahjoi, kelpais:) käy tsekkaamassa:
  http://nooraroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos kovasti :) jeppis, joulu oli mahtava! käynpäs katsomassa :--)

   Poista